Sälj

Fredrik Eklunds hyllade ljudbok Sälj handlar om konsten att sälja vad som helst till vem som helst. När superkändisarna vill sälja eller köpa bostäder vänder de sig till svenske Fredrik Eklund. Nu har du chansen att lära dig mer om Fredrik och hur hans arbetssätt ser ut.

Eklund blev känd för den stora breda allmänheten genom reality tv-serien Million Dollar Listing New York som följde toppmäklare i New York. Redan under sitt första år som mäklare sålde Fredrik fastigheter för 50 miljoner dollar och blev därigenom utsedd till Årets nykomling i branschen. Man kan lugnt konstatera att Fredrik Eklund har kunskapen om både hur man säljer och tjänar riktigt bra med pengar.

Genom åren har Fredrik på ett öppet sätt delat med sig av sina kunskaper i olika tv-program och tidningar vilket gett honom fans i flera länder hela världen över. I Sälj berättar Fredrik på ett roligt och varmt sätt hur han jobbat för att uppnå sina drömmar och om hur du kan göra samma sak för att uppnå dina.

Boken tar ett brett grepp om allt du behöver för att lyckas med det du vill åstadkomma. Här får du råd i allt ifrån hur du ska klä dig och träna till hur du får dina kunder att känna förtroende för dig. Sälj handlar inte bara om att sälja en produkt eller tjänst. Den handlar om att sälja sig själv. Något vi alla gör på något sätt varje dag.

Sälj kan handla om att övertala det lilla barnet att det nu är dags att lägga sig eller att få sin partner att vilja åka till ditt drömresemål på semestern. I Sälj får du tipsen på hur du klarar såna situationer!

Lyssna på Sälj gratis

Du kan lyssna på Sälj via exempelvis Nextory. Alla nya användare lyssnar helt gratis i 14 dagar. Sälj på ljudbok har en speltid på 9 timmar och 1 minut. Uppläsare är Mattias Linderoth.

Sälj
Lyssna gratis här: