Skamvrån
Lyssna gratis här:

Skamvrån

Skamvrån av Sofie Sarenbrant går att lyssna på gratis som ljudbok och är precis vad du som tycker om spännande historier bör lyssna på.

Liksom de tidigare böckerna i serien om Emma sköld; Vila i frid, Andra andningen , Visning pågår, Avdelning 73, Tiggaren och Syndabocken, är Skamvrån en spännande och dramatisk historia som behandlar viktiga samhällsfrågor. Just den här historien påminner oss om att vi inte alltid känner våra närmaste så bra som vi kanske tror. Vilka hemligheter döljer våra nära och kära även för oss? De som lyssnat på den här ljudboken beskriver den som en spännande och bra bok. Den tar många oväntade vändningar och är spännande från första sidan till den rafflande avslutningen.

Handling

Skamvrån är en spännande roman som till stor del handlar om psykisk ohälsa. Detta akuta problem drabbar många människor i vårt samhälle. Passa på att utnyttja möjligheten att lyssna på den gratis.

En flicka lägger sig på rälsen och inväntar tåget. Långt därifrån hamnar en man i en djup grav i skogen. De känner inte varandra alls men har en livsavgörande gemensam detalj. Nu är det kriminalinspektör Emma Skölds sak att hitta sambandet innan tiden rinner ut. Fallet kommer att bli betydligt personligare och mer skrämmande än hon kunnat ana. Sofie Sarenbrant har en stor mängd läsare och har fått många positiva omdömen för sina välskrivna deckare. Ända sedan hon debuterade 2010 har hon haft stor framgång med sina böcker. Detta är mycket tack vare Emma Sköld och hennes kollegor.

Lyssna på Skamvrån gratis

Om du vill testa att lyssna på ljudböcker så kan du göra det gratis under en begränsad period. Skamvrån finns bland annat på ljudboksappen Storytel. De erbjuder en " prova-på-period" till alla som är intresserade. Att kunna lyssna på sina favoritböcker medan du är på resande fot eller utför någon annan syssla samtidigt har blivit väldigt populärt. De flesta stora författares böcker finns idag också som ljudböcker och du kan lugnt koppla av medan några av Sveriges mest kända artister och skådespelare läser högt för dig. Det är inte bara trevligt och intressant utan också ett bra sätt att spara tid.