Slutbantat - förstå din kropp och få en vikt som håller livet ut
Lyssna gratis här:

Slutbantat - förstå din kropp och få en vikt som håller livet ut

Om du söker en bok där du kan läsa om hur du kan ta hand om din hälsa och få en förändring i livet bör du lyssna på ljudboken Slutbantat - förstå din kropp och få en vikt som håller livet ut. Boken är skriven av Erik Hemmingsson. Här får du ta del av olika tips och råd kring hur du tar hand om dig själv och kan påbörja en odramatisk viktnedgång. Oavsett kroppsliga förutsättningar eller om du löper större eller mindre risk att drabbas av övervikt är det en givande bok.

Forskaren Erik Hemmingsson har lagt 20 år på att forska om övervikt. Han menar att vi inte lärt oss att känna av vår hunger och mättnad. Vi måste lära oss att förstå hur dessa mekanismer fungerar. Boken har fått bra kritik av andra som verkar inom samma ämnesområde tycker att det här är en mycket givande bok med intressanta teorier och rön. Det är Hemmingsson själv som är uppläsare av boken. Speltiden är för Slutbantat - förstå din kropp och få en vikt som håller livet ut är 5 timmar 49 minuter - gratis lyssnande.

Författaren Erik Hemmingsson

Erik Hemmingsson föddes 1973 och har kommit att bli en framstående forskare inom ämnet övervikt i landet. Det var på både Exercise & Health Sciences vid University of Bristol och Karolinska Institutet som Erik doktorerade inom medicin och överviktsforskning. Mellan åren 2010 till 2015 arbetade han bland annat som gruppledare för forskare på Överviktscentrum som ligger på Karolinska Universitetssjukhuset. I dagsläget jobbar Erik som forskare vid Gymnastik- och idrottshögskolan i Stockholm. Förutom att vara verksam inom landet så har Erik en lång historia av att gästföreläsa på olika vetenskapliga mässor runt om i världen.

Lyssna på Slutbantat - förstå din kropp och få en vikt som håller livet ut gratis

Ljudboken Slutbantat - förstå din kropp och få en vikt som håller livet ut finns tillgänglig på ett flertal appar. Du tecknar medlemskap och får sedan en prova på-period där du kan ta del av appens ljudböcker gratis. Passa på att lyssna på denna intressanta och insiktsfulla bok om vår kropp och våra förutsättningar med vår vikt gratis. Du kan när som helst säga upp ditt medlemskap innan prövotiden är slut. Men först, öppna en app och lyssna på Erik Hemmingsson om vikt, hälsa och alla hans tips och råd.