Spring dig fri
Lyssna gratis här:

Spring dig fri

Spring dig fri är en ljudbok skriven och inläst av Kenneth Gysing som har en lite annorlunda inställning till löpning än många. För honom är inte löpning ett verktyg att ta till inför sommaren eller något slags straff efter julens festligheter. För Gysing är löpning en del av livet, lika fundamentalt som att äta eller sova och som inte kommer i kläm på grund av väder eller andra störningsmoment i livet. Gysing är en löpare - och efter att du har tagit del av hans historia är sannolikheten stor att du också blir det!

Nu har du möjlighet att lyssna gratis på Spring dig fri under en begränsad period. Boken är 2 timmar och 57 minuter lång och kommer ge dig glädje, oavsett nivå. Du kanske är en nybörjare som vill ge dig ut i spåret men inte riktigt kommit över tröskeln än? Eller kanske är du rutinerad med ett par lopp bakom dig, men drabbas av att motivationen många gånger tryter? Kenneth Gysing tar dig med på en inspirationsresa du definitivt inte kommer att lämna utan en ny inställning till löpningen och din kropp.

Löpning som förhållningssätt till livet

Spring dig fri är inte uppbyggd av träningsscheman, kostupplägg, detaljerade analyser av hur du tar milen på 40 minuter eller jakten på det perfekta löpsteget. Den handlar om vad löpning är för Kenneth Gysing - ett verktyg för att hantera vardagen. Lyssna gratis på Spring dig fri och följ med på långa löpturer i Dalarnas skogar, men också svettiga pass i mer extrema miljöer som Himalaya och heta öknar. Men Gysing påpekar också att det finns en alldeles speciell njutning i att springa en frostig morgon i april, mitt i den svenska vardagen.

Lyssna på Spring dig fri gratis

Att vara en löpare innebär inte att du måste klara en viss distans på en viss tid eller att du konstant måste ha särskilda mål att sträva efter (och uppnå). Kenneth Gysing menar att löpningen kan vara ett sätt att lätta på stressen i vardagen, men också ett sätt att hantera större, svåra situationer i livet. Löpningen kan vara en frigörande katalysator om du låter den vara det. Lyssna på Spring dig fri gratis under en provperiod hos en ljudbokstjänst och ta del av Kenneth Gysings erfarenheter och kunskaper!