Prova Storytel gratis i 14 dagar

Om du funderar på att prova Storytel kan du göra det helt gratis i 14 dagar. För att kunna lyssna på Storytel gratis laddar du ner appen och installerar den på din smartphone eller surfplatta. Under provperioden har du tillgång till hela Storytels utbud av ljudböcker och även e-böcker och kan använda tjänsten hur mycket du vill.

Prova på Storytel gratis

Varför måste jag ange mina kortuppgifter om det är gratis?

Du behöver ange dina kortuppgifter för att prova på Storytel gratis. Anledningen till det är att du inte ska behöva drabbas av något avbrott om du vill fortsätta betala för tjänsten efter 14 dagar. Ifall du skulle ange kortuppgifterna i efterhand skulle ditt abonnemang behöva pausas tills Storytel kunde verifiera att ditt kort är giltigt. Nu görs det under de 14 dagarna du lyssnar gratis istället.

Vad händer efter 14 dagar?

Efter 14 dagar övergår gratislyssnandet till ett vanligt abonnemang som kallas Storytel Unlimited. Det kostar 169 kronor i månaden. Om du inte vill betala för måste du avsluta ditt medlemskap inom de 14 dagarna. Detta görs enkelt via Storytels hemsida.

Vilka enheter fungerar Storytel på?

Storytel fungerar på mobiltelefoner och surfplattor som har Android, iOS eller Windows 10 som operativsystem. Det fungerar även på vanliga PC-datorer som har Windows 10.

Hur är Storytels utbud av ljudböcker?

Vår bedömning är att Storytel har det bästa utbudet av ljudböcker jämfört med de andra apparna. Läs gärna vårt test av alla appars utbud. Eftersom du kan prova Storytel gratis i 14 dagar råder vi dig dock att själv testa appen för att se om utbudet passar dig. Klicka här för att prova på gratis i 14 dagar.