Sune i Ullared
Lyssna gratis här:

Sune i Ullared

I den skimrande morgonvärmen syns den från kilometers avstånd - den enorma klossen som är Ullared. Hela familjen Andersson anländer på parkeringsplatsen med familjebilen som vid slutet av den här helgen kommer att vara överfull med allt mellan himmel och jord. Sune är som vanligt inte lika intresserad av familjens upptåg som pappa Rudolf, men i butikens gångar stöter han på Jolina, den vackraste tjej han sett som han omedelbart blir förälskad i.

I Sune i Ullared följer vi Sune och familjen när de ränner upp och ner i hela affären. Barnen springer bort och Sune är mest intresserad av Jolina, samtidigt som pappa Rudolf får fler galna infall och handlar de konstigaste varor som ingen bett om. Som grädde på moset försöker han hålla familjens budget under kontroll och motstå fantastiska köperbjudanden. Lillebror Håkan vill fylla bilen med potatis. Just nu kan du lyssna på Sune i Ullared helt kostnadsfritt via flera ljudbokstjänster.

Serien om Sune

Sune i Ullared är en av dom senaste böckerna i Sune-serien och kom ut 2015 efter Sune i Fjällen. Karaktärerna i berättelserna har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1984, då den första Sune boken kom ut. Sedan dess har över 45 böcker i Sune-serien släppts som följer se komiska äventyr och missöden som Sune hamnar i - ofta på jakt på en tjej. Att serien gjort succé är ett känt faktum.

Lyssna på Sune i Ullared gratis

Sune i Ullared finns nu att lyssna på som ljudbok helt gratis under en begränsad period via ett flertal ljudbokstjänster. Boken är inläst av Anders Jacobsson och har en speltid på 3 timmar och 20 minuter. Böckerna om Sune bjuder på en kavalkad av galenheter och kan läsas i vilken ordning som helst. Sune i Ullared är en perfekt bok för den som vill lära känna Sune och hans familj och följa med dem på sina galna äventyr!