Sune på bilsemester
Lyssna gratis här:

Sune på bilsemester

I ljudboken Sune på bilsemester får du ännu en gång följa med familjen Andersson på alla galna upptåg de har för sig. Denna gång åker de bil runt om i Europa och målet för resan är en liten by i Sydtyrolen. Det var nämligen där som pappa Rudolf och mamma Karin en gång i tiden upplevde sin smekmånad. Som vanligt kommer en massa hyss och spännande bus äga rum med den helgalna familjen.

Sune på bilsemester bjuder på underhållning för hela familjen och gör vilken bilresa som helst till en rolig roadtrip med sin uppspelningstid på 2 timmar och 42 minuter. Berättelsen passar dock lika bra vid läggdags och om man vill ha något att varva ned till. Uppläsaren till boken är Anders Jacobsson, som även är en av författarna till boken. Med inlevelse och känsla läser han upp Sune på bilsemester och fångar lyssnaren på ett kick.

Spännande berättelse och fantastisk uppläsning

Väl framme i Sydtyrolen hittar Sune såklart sin drömtjej, frågan är hur det ska sluta denna gången. I ljudboken får du följa med Sune på hans kärleksresa i den nya staden och möta flickan som bor i den lilla byn. Förutom att Sune hittat sitt livs kärlek gömmer sig också en känd konstnär i byn. Nu har familjen Andersson äntligen sin chans att bli rika som bara den - det enda som behövs är konstnärens autograf.

Lyssna på Sune på bilsemester gratis

Just nu kan du lyssna på den spännande ljudboken Sune på bilsemester helt gratis hos flera olika ljudboksappar. Det enda du behöver göra är att registrera dig för en kostnadsfri prova-på-period, vilket inte tar mer än någon minut. Förutom att lyssna på Sune på bilsemester finns även en uppsjö andra roliga och bra ljudböcker tillgängliga, både för barn och vuxna. Prova-på-perioden är perfekt för dig som vill lyssna på ljudböcker utan att behöva betala något alls.