Sune vs Sune
Lyssna gratis här:

Sune vs Sune

Sune är en välkänd karaktär både bland barn och föräldrar och nu är han tillbaka i ännu ett äventyr som kommer få ditt barn att ligga still och lyssna. Boken handlar om när Sune börjar fyran och en ny kille som också heter Sune har börjat i hans klass. Nya Sune är både snygg och rolig och självklart börjar Sunes tankar att snurra - han vill ju fortfarande vara klassens bästa tjejtjusare.

Som alltid när det handlar om Sune är berättelsen kantad av humor och även om den främst är riktad till barn fungerar det minst lika bra för dig som förälder att lyssna på ljudboken tillsammans med ditt barn. I Sune vs Sune stöter ni självklart på Sunes tokiga familj och hans stora kärlek Sophie, som han absolut inte vill förlora till en annan kille som också heter Sune. Hur ska det här gå egentligen?

Anders Jacobsson och Sören Olsson

Anders Jacobsson och Sören Olsson är kusiner och ett författarpar som skrivit böcker tillsammans i över trettio år. De har skrivit en stor del böcker om Sune, tjejtjusaren med den tokiga familjen, men de har även skrivit om tonårskillen Bert och hans tonårsbekymmer. När det kommer till inläsningar av böcker är det Anders och Sören som sköter det också, Anders läser Sune och Sören läser Bert. Anders Jacobsson är även uppläsare till Sune vs Sune.

Lyssna på Sune vs Sune gratis

Du har nu möjlighet att lyssna gratis på Sune vs Sune som ljudbok via olika ljudboksappar genom att registrera dig för en prova-på-period. Att ta del av denna ljudbok gratis ger dig och ditt barn chansen att njuta av berättelsen om Sune vs Sune under hela 2 timmar och 56 minuter. Både du och ditt barn kommer garanterat lockas till skratt när de följer med Sune på hans äventyr i fjärde klass.