Sunes sommarstuga
Lyssna gratis här:

Sunes sommarstuga

Nu har de omåttligt populära barnboksförfattarna Sören Olsson och Anders Jacobsson gjort det igen. I boken Sunes sommarstuga får mamma Karin för sig att köpa en sommarstuga som pappa Rudolf utan kunskap och med stor entusiasm river vid varje försök att renovera. Nu har du möjlighet att lyssna på denna ljudbok helt gratis tillsammans med dina barn. De kommer att älska att lyssna på boken som bjuder på många härliga skratt.

Förutom att boken bjuder på sann Sune-anda med skratt och dråpliga situationer bjuder den även på en annan situation - den som tjejtjusaren Sune alltid tycks hamna i. Det finns nämligen tjejer nära sommarstugan, men det finns ett problem med tjejerna. Sune kan inte prata med dom, hur mycket han än önskar och vill. De pratar nämligen ett annat språk då de kommer från ett annat land. Hur ska Sune kunna tjejtjusa utan att prata? Lyssna på ljudboken gratis idag.

En uppskattad bokskatt

Ljudboken är rolig och underhållande och i samma glada anda som Sören Olsson och Anders Jacobsson tidigare levererat till lyssnare. Det är en rolig upplevelse att få följa med Sune under hans sommar ut i skog och mark. Ljudboken, som är gratis, bjuder på en perfekt stund tillsammans med ditt barn. Många vuxna uppskattar att boken tar upp dagsaktuella frågor kring möten av människor av olika kulturer och språk. Ta chansen att njuta av ljudboken du med.

Lyssna på Sunes sommarstuga gratis

Just nu kan du lyssna på Sunes sommarstuga helt gratis under en begränsad period. Det enda du behöver göra är att registrera dig för en prova-på-period hos en ljudbokstjänst. Sedan får du tillgång till Sunes sommarstuga och tusentals andra böcker, direkt via din mobiltelefon. Uppläsare av boken är som vanligt författaren Anders Jacobsson som ger liv åt berättelsen och personerna på ett oförglömligt vis. Ljudbokens längd är 2 timmar och 34 minuter.