The Mauler
Lyssna gratis här:

The Mauler

Alexander Gustafsson hade en tonårstid kantad av misshandelsdomar och ett fängelsestraff, men hamnade sedan på rätt köl tack vare sporten MMA. Han var aktiv professionellt inom sporten mellan år 2009 och 2019, och har nu slutat. Alexander har aldrig tidigare berättat öppet om sin väg mot framgångarna, men nu har han alltså delat med sig av sin historia till Leif Eriksson och Martin Svensson som skrivit boken. The Mauler finns även som ljudbok och just nu kan du lyssna helt gratis på den under en begränsad period.

  • Uppläsare: Björn Bengtsson
  • Uppspelningstid: 5 timmar, 56 minuter
  • Utgivningsdatum ljudbok: 2016-05-10

En brokig ungdom

The Mauler är en biografi som handlar om MMA-utövaren Alexander Gustavssons liv och uppväxt. Alexander, även kallad The Mauler, växte upp i Arboga och kallades Bond-Ove under tonåren, en tid i hans liv som kantades av fängelsedomar för misshandel. Han hade börjat med boxning redan som tioåring, men det var kampsporten MMA (Mixed Martial Arts) som fick honom att vända sitt liv från en nedåtgående spiral till en riktig framgångssaga. I boken är han utelämnande, och beskriver ärligt sin smärtsamma historia.

Han började träna MMA redan år 2006 som 19-åring, och 2009 gjorde han sin debut i UFC. I biografin The Mauler kan du lyssna på hur Alexander Gustavsson vände sitt liv tack vare upptäckten av sporten som gjorde honom så framgångsrik. Dessutom finns chansen att lyssna på den gratis på många ställen på nätet. Boken ger inspiration då den visar att du alltid har makt att förändra ditt eget liv, det viktigaste är att hitta någonting att kämpa för som Alexander gjorde.

Författarna till boken

Leif Eriksson och Martin Svensson har tillsammans skrivit flera kända personers memoarer. Martin Svensson har dessutom varit popartist på 1990-talet, men lade det på hyllan för en författarkarriär. Författarparet har tillsammans skrivit ned både Jocke och Jonna Lundells biografier, men även Charlotte Perellis och Johannes Brosts memoarer. De har skrivit tillsammans sedan år 2010 och gör det fortfarande. År 2017 gav de till exempel ut Samantha Fox biografi. Men biografier är inte det enda de två författarna har sysslat med genom åren.

De har även tillsammans givit ut böcker som 101 svenska öar du måste se innan du dör samt 505 svenska platser du måste se innan du dör. Martin Svensson har även givit ut en del barnböcker om en pojke vid namn Julius, samt två bakböcker. I The Mauler har de fått äran att höra Alexander Gustafssons historia och skrivit ned den. Den finns även som ljudbok, och under testperioder finns det chans för dig att lyssna på den gratis på flera ställen.

Lyssna på The Mauler gratis

Det finns många ljudboksappar som erbjuder gratis lyssning under en provperiod och även The Mauler finns tillgänglig som ljudbok för gratis lyssning hos flera av dem. Uppläsare av ljudboken är Björn Bengtsson, en svensk skådespelare som även läst in ett antal andra ljudböcker. Speltiden för The Mauler är 5 timmar och 56 minuter, och du kommer få höra en smärtsam och öppenhjärtig berättelse om en resa från kriminell tonåring till framgångsrik MMA-fighter. Passa på att lyssna på The Mauler gratis när du har chansen.