Tidningsmysteriet
Lyssna gratis här:

Tidningsmysteriet

I boken Tidningsmysteriet av av Martin Widmark får vi ta del av den spännande berättelsen om hur en elak missdådare gör sitt bästa för att förstöra anseendet för tidningen Valleby-bladet och vissa av de personer som bor i den lilla byn. I Valleby ligger LasseMajas Detektivbyrå och här ägnar de två detektiverna Lasse och Maja sina dagar åt att lösa brott och bekämpa mysterier på löpande band. Mysteriet hamnar självklart på deras bord.

Varje morgon när invånarna i Valleby går upp startar de dagen med att läsa Valleby-bladet. Denna morgon har dock något hänt. En okänd person har på något mystiskt vis lyckats ta sig in på tidningens tryckeri och ändrat i artiklarna, så att en person i Valleby oskyldigt hängs ut för att vara delaktig i en skandal. Därefter fortsätter det att dyka upp nya otrevliga artiklar varje morgon i Valleby-bladet där nya personer felaktigt pekas ut varje dag.

Fängslar både stora och små

Tidningsmysteriet som ljudbok är 51 minuter lång och uppläsare är vår fantastiske Johan Ulveson. Detta är en bok som främst vänder sig till barn och ungdomar, men det är lika mysigt att ta del av berättelsen som förälder, till exempel när man lagar mat, åker bil, eller har fredagsmys. Det är inte svårt att förstå varför Martin Widmarks serie om LasseMajas Detektivbyrå blivit en stor succé i hela landet - mysterierna är fängslande för alla.

Lyssna på Tidningsmysteriet gratis

Just nu kan du som vill lyssna på Tidningsmysteriet helt gratis under en prova-på-period. Denna ljudbok är riktigt spännande och har blivit en stor succé bland barn och ungdomar i hela Sverige, precis som resterande böcker i serien om LasseMajas Detektivbyrå. Ljudboken är den åttonde delen i serien och eftersom serien är fristående gör det ingenting om man inte har tid att börja med bok nummer ett - det går bra att börja med vilken bok som helst i ordningen.