Tistelhonung
Lyssna gratis här:

Tistelhonung

Tistelhonung är en välskriven roman av Sara Paborn som finns som ljudbok och tar läsaren till mysiga västkusten.

Relationsexperten Ebba har gjort sin karriär på bilden av sitt lyckade äktenskap som nu är i rejäl gungning efter att Ebba haft en kärleksaffär vid sidan av. När Ebba sedan blir dumpad av mannen hon är otrogen med så är det dags för en liten paus. Hon beger sig till västkustens pärla Båstad och kommer snabbt i kontakt med en äldre kvinna på ett äldreboende som heter Veronika. En kvinna som har en väldigt spännande kärlekshistoria att dela med sig av som utspelade sig redan 1955 på pensionatet Miramar i Båstad där hon träffade musikern Bo.

Handling

Romanen Tistelhonung av Sara Paborn är en ljudbok som går att lyssna på gratis under en tidsbegränsad period.

Tistelhonung är den sjätte romanen av Sara Paborn och är utgiven i April 2020. Handlingen tar sin plats runt Båstad och romanen är byggd kring kärlek och relationer som kan ske över generationsgränser. Romanen utspelar sig i nutid med relationsexperten Ebba och i dåtid 1955 med sjuttonåriga Veronika som upplever sin första kärlek. Paborn bygger upp närvaro med bokens olika karaktärer och det är enkelt som läsare att följa med i handlingen trots att den rör sig mellan olika tider. För den som är intresserad av kärleksromaner som ger en god känsla i kroppen är Tistelhonung en bok värd att lyssna på.

Lyssna på Tistelhonung gratis

Mysiga romanen Tistelhonung går att lyssna på gratis via olika ljudboksappar och det gäller under en begränsad tidsperiod. Sara Paborn har skildrat två kvinnors liv med helt skilda kärlekshistorier och relationsdraman att dela med sig av. Denna roman tar med läsaren på en tidsresa till 50-talets Båstad och hur Veronika och Bo spenderade sin kärleks- och lustfyllda sommar tillsammans innan det en dag tog slut. För den som uppskattar relationsromaner som lämnar en må bra-känsla i kroppen är det här en bok att lyssna på. Lyssna redan nu när det är gratis under en prova-på-period.