Väggen
Lyssna gratis här:

Väggen

Boken Väggen, med undertiteln ”En utbränd psykiatrikers noteringar”, finns att lyssna på som ljudbok redan idag. Här får vi följa en spännande historia om en läkare som har patienter med utmattningssyndrom och själv drabbas av denna folksjukdom som stressen och utmattningen har kommit att bli i vårt samhälle. Det är en mycket intressant bok för en med egen erfarenhet av utmattningssyndrom eller med närstående. Vi får en inblick i hur kampen mot stressen kan te sig för någon med stor egen kunskap inom området. Luta dig tillbaka och lyssna på Pia Dellsons spännande bok och lär dig mer om detta viktiga ämne.

Boken visar på att vem som helst kan drabbas, även den som kanske minst anar det. Vi får möta sjukdomen från både läkarens och patientens perspektiv, boken är dessutom skriven och uppläst i flera korta stycken så att det inte ska kräva så mycket av läsaren eller lyssnaren att ta del av innehåller. Perfekt för dig som inte har så mycket energi över. Igenkänningen är hög!

Handling

Väggen handlar om hur en läkare själv kämpar mot utmattningssyndrom - vi får se på folksjukdomen från flera perspektiv. Lyssna på denna berättelse som ljudbok gratis.

Bokens författare är Pia Dellson som själv är läkare och har gett ut ett par böcker tidigare innan Väggen, både kopplade till läkarvärlden. Väggen gavs ut 2015 med förord samt faktagranskning av Marie Åsberg som är senior professor och överläkare vid psykiatriska kliniken på Karolinska Institutet. Lyssna på Väggen för att få en ärlig och nära berättelse om hur kampen mot utmattning kan te sig.

Lyssna på Väggen gratis

Nu har du chansen att lyssna på denna titel och tusentals andra ljudböcker gratis under en begränsad tidsperiod. Du kan teckna en gratis prova-på-period redan idag genom en enkel registrering via en ljudboksapp som erbjuder en testperiod. Väggen är inläst av författaren själv och Pia Dellson berättar nära om sin erfarenheter via korta texter. Inläsningen är en timme och 18 minuter lång och lyssnandet kan med fördel delas upp.