Vem bryr sig?

Therése Lindgren följer upp sin succébok om sin egen psykiska ohälsa så bra med en uppmaning som riktar sig till oss alla - vi måste börja bry oss. Både om oss själva, den värld vi lever i och framförallt; djuren. För Therése är djurens rätt en hjärtefråga och i Vem brys sig berättar hon om hur hon blev medveten om den situation många djur befinner sig i. Therése berättar också öppenhjärtigt om hur det gick till när hon blev vegetarian och efter en tid tog steget över till att bli vegan.

Vem brys sig är en personlig berättelse som handlar om ett uppvaknade till ett djurvänligare liv. Therése resonerar som så att alla människor nog inte kan bli veganer men vem som helst kan hitta sin egen grej att engagera sig i. Något att bry sig om helt enkelt. Något som man själv tycker är viktigt. Den gamla klyschan stämmer; Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Lyssna på Vem bry sig på ljudbok

Vem bryr sig på ljudbok är inläst av Therése Lindgren själv. Speltiden på ljudboken är 3 timmar och 35 minuter. Du kan lyssna på den via exempelvis Nextory eller BookBeat. Alla nya lyssnare får prova på att lyssna gratis i 14 dagar.

Om författaren

Therése Lindgren är en av Sveriges största YouTube-stjärnor och hennes kanal har mer än 350 000 prenumeranter. Therése har varit öppen och ärlig med sin egen psykiska ohälsa och berättade om det i debutboken Ibland mår jag inte så bra. Boken blev 2016 års mest sålda fackbok och Therése fick mycket beröm för sitt ärliga och öppna sätt kring att prata om psykisk ohälsa. Om du läst Ibland mår jag inte så bra får du inte missa Vem bryr sig.

Vem bryr sig
Lyssna gratis här: