Vem gråter vid din grav?
Lyssna gratis här:

Vem gråter vid din grav?

Författaren till världssuccén Munken som sålde sin Ferrari har gjort det igen! Robin Sharmas har skrivit en uppföljare till sin tidigare bok och den nya boken heter Vem gråter vid din grav och är en sammanställning av levnadsregler serverade i formatet av en ljudbok. Det är en bok för alla oavsett om du känner dig harmonisk och i balans, söker efter visdom eller känner att du inte riktigt vet åt vilket håll du ska gå. Robin Sharma levererar inte bara visdom utan gör det på ett mjukt och vänskapligt vis som känns som en kär farfar som berättar en godnattsaga för sitt barnbarn.

Robin Sharmas andra bok, Vem gråter vid din grav, är ett förtydligande på hans första bok. Sharma är advokaten som, precis som sin huvudperson i boken, slutade sitt arbete för att bli inspiratör och författare. Tankarna i boken har grund i buddistiskt tänkande men det är visdomar som känns igen från ledarskapsutveckling och andra religioner också. Helt enkelt är Vem gråter vid din grav en ljudbok som kommer att ge dig insikter och som kan vara den enda bok i personlig utveckling du egentligen behöver läsa. Den har allt som behövs för ditt privata liv såväl som ditt yrkesliv.

En bok om frågeställningar och vägledning

Ljudboken Vem gråter vid din grav är 4 timmar och 28 minuter lång och uppläsare på svenska är Stefan Sauk. Boken är utgiven 2011 och faller under kategorierna fakta, psykologi, samhälle och debatt. Vem gråter vid din grav är författarens fråga till dig och den ger 101 vägledningar till hur du kan leva ditt liv. Det är små förslag som: drick alltid färskpressad juice, till större levnadsregler som: betrakta din dag som ditt liv. Du har själv möjligheten att ta till dig de tips du önskar för att uppnå det författaren vill ge dig, nämligen möjligheten att du ska leva ditt bästa liv.

Lyssna på Vem gråter vid din grav gratis

Om du någonsin har funderat på att börjar lyssna på ljudböcker så passa på nu när det går att lyssna på den fantastiska boken Vem gråter vid din grav under en prova-på-period hos olika ljudboksappar. Ingen kostnad och ingen bindningstid så du kan i lugn och ro prova om ljudböcker är något för dig. Och ljudboken Vem gråter vid din grav är en ypperlig bok att börja med eftersom den har något att säga till alla. Häll upp en god kopp te, sjunk ner i favoritfåtöljen, ta på hörlurarna och låt Stefan Sauks nästan meditativt mysiga röst lotsa dig genom boken.