Vyssan lull
Lyssna gratis här:

Vyssan lull

Vyssan lull är del tre i Carin Gerhardsens serie om Hammarbypolisen i Stockholm. Den finns även som ljudbok med omtyckta skådespelaren Katarina Ewerlöf som inläsare.

Carin Gerhardsen är en svensk kriminalförfattare som föddes i Katrineholm men som numera är bosatt på Södermalm i Stockholm. Hennes Hammarbyserie med den sympatiske polisen Conny Sjöberg i spetsen, har kommit att bli mycket omtyckt och har sålts i tre miljoner exemplar över hela världen samt vunnit ett flertal utmärkelser. I dagsläget är böckerna översätta till fler än 25 olika språk. Denna del, den tredje, har varit tillgänglig som ljudbok sedan våren 2012 och lyssningstiden är tio timmar och sju minuter. Boken ingår i kategorin deckare och spänning, och har getts ut av Ordfront förlag.

Handling

Vyssan lull som du under en begränsad period kan lyssna på gratis fortsätter följa Hammarbypolisen som vi först fick bekanta oss med i Pepparkakshuset från 2008. Denna gång har det skett ett rått mord av en filippinsk kvinna och hennes två små barn.

Det är en brutal verklighet som möter dig som lyssnar med avskurna halsar, blod och tragedier. Polisen söker febrilt efter gärningsmannen samtidigt som de försöker nysta i kvinnas historia. Den mördade kvinnan har svartarbetat inom städning men har ändå haft råd med en stor lägenhet till sig själv och sina barn. Barnens pappa är svensk och lever ett isolerat liv, nästan helt utan mänsklig social kontakt. För att förstå parets historia och få en chans att nysta upp mordet måste polisen gå långt tillbaka i tiden. Allt började en solig majdag för många år sedan då ett ungt par skulle köpa lördagsgodis.

Lyssna på Vyssan lull gratis

Ladda ner Nextory som app för att under en prova-på-period kunna lyssna på Vyssan lull av Carin Gerhardsen helt gratis. Du hittar också mängder med andra titlar hos Nextory som passar både barn och vuxna. Appen som både är lättnavigerad och kostnadsfri laddar du ner till din Android eller Ios från din app-butik. Därefter är det bara att plugga in hörlurarna för att ta del av en mycket spännande historia om skuld, skam och hur våra val påverkar oss hela livet. Lyssna gärna först på de tidigare delarna Pepparkakshuset och Mamma, pappa, barn som getts ut i samma serie.