Zombiefeber
Lyssna gratis här:

Zombiefeber

Zombiefeber är en ljudbok riktad till barn mellan nio och tolv år som du nu har möjlighet att lyssna på helt gratis. Detta är första boken i serien om Eldsala och handlar om när en främling dyker upp i staden mitt i natten. Huvudperson i boken är Herbert och han såg främlingen komma med sina tunga väskor som såg ut att ha blod på sig. Samtidigt blir folk sjuka i Eldsala - har det ett samband?

Det är den varmaste sommaren någonsin och Herbert och hans vän Sally får onda aningar när befolkningen i staden blir sjuka med feber och röda ögon. De kan båda känna på sig att någonting hemsk är på väg att hända. Samtidigt som de försöker reda ut vad som håller på att hända tar de sin tillflykt till sitt hemliga gömställe i den gamla nedlagda kvarnen. Där hoppas de innerligt att ingen kan nå dem.

Om Kristina Ohlsson

Kristina Ohlsson arbetade som säkerhetspolitisk analytiker innan hon sadlade om och blev författare. Hennes debutroman Askungar gavs ut år 2009 och den första barnboken gavs ut år 2013. Boken heter Glasbarnen och är den första delen i en bokserie med tre böcker. För den vann hon Sveriges Radios Barnens romanpris. Hennes deckare har fått internationell uppmärksamhet och har översatts till fler än 20 olika språk. Kristina Ohlsson är en mycket populär författare både bland vuxna och barn.

Lyssna på Zombiefeber gratis

Nu har du möjlighet att lyssna på Zombiefeber som ljudbok helt gratis hos flera olika ljudboksappar genom att registrera dig för en prova-på-period. Detta är ett perfekt sätt att introducera ditt barn till ljudböcker. Zombiefeber är en spännande och välskriven bok som bjuder på underhållning både för barn och föräldrar. Uppläsare är Maria Nordgren och speltiden ligger på 3 timmar och 46 minuter. Passa på att lyssna gratis på ljudboken Zombiefeber redan idag.