Användarvillkor

Dessa användarvillkor gäller för alla användare av Ljudboksappar.se (i dessa användarvillkor kallat Ljudboksappar.se eller "tjänsten").

§1 Hantering av personuppgifter

Ljudboksappar.se sparar ingen information som kan identifiera dig personligen. All data som samlas in om dig via cookies är anonym och används enbart för att göra tjänsten bättre. Tjänsten länkar dock ut till andra företag som kan ha andra bestämmelser kring personuppgifter. Det är upp till dig som besökare av dessa webbplatser att informera dig om hur de behandlar personuppgifter. ljudboksappar.se tar inget ansvar för de sajter vi länkar ut till.

§2 Ansvar

Ljudboksappar.se tar inget ansvar för eventuella konflikter, skador eller tvister som uppstår mellan dig och någon av de företag som länkas till från ljudboksappar.se. Vi kan inte begäras skadeståndsskyldiga eller anses vara en del i eventuell konflikt som uppstår mellan dig som besökare på vår sajt och något av de företag vi länkar till.

Ljudboksappar.se strävar efter att all information om denna sajt ska vara uppdaterat och korrekt, hela tiden. Vi kan dock inte garantera att så alltid är fallet. Företag kan förändra i sina villkor utan att vi hinner uppdatera information på vår sajt. Kontakta oss om du hittar fel som du anser behöver åtgärdas.

§3 Uppdatering av våra användarvillkor

Tjänstens användarvillkor kan när som helst uppdateras utan besked på förhand. Som besökare av denna webbplats är det ditt ansvar att se över vilka användarvillkor som gäller vid tidpunkten du besöker webbplatsen.