Nextory

Nextory är en svensk app som låter dig lyssna på ljudböcker i mobilen för en fast månadskostnad. Du kan även läsa e-böcker med deras app på din surfplatta eller telefon. Nextory lanserades under 2013 under det tidigare namnet E2GO.

Nextory har som uttalat mål att erbjuda sina kunder marknadens bästa utbud av digitala böcker. De jobbar för att du som är kund hos dem ska få en så personlig och hög servicenivå som möjligt.

Nextory är den billigaste appen om du väljer silverabonnemanget. Det kostar 139 kronor per månad vilket är ett lägre pris än de andra apparna. Utbudet av ljudböcker är mindre i silverabonnemanget och här ingår inte ljudböcker som släppts de senaste 6 månaderna.

Prova gratis

Du kan prova Nextory helt gratis i 14 dagar. Du behöver inte fylla i någon särskild rabattkod för Nextory för att nyttja erbjudandet - det räcker med att gå till hemsidan och registrera dig. Efter de 14 dagarna övergår ditt gratisabonnemanget till ett vanligt abonnemang. Om du säger upp ditt gratisabonnemang innan de 14 dagarna är slut behöver du inte betala någonting. Klicka här för att prova gratis.

Observera att du behöver fylla i dina kortuppgifter för att få tillgång till gratisperioden. Det sker för att du ska kunna fortsätta använda tjänsten efter de 14 dagarna är slut om du vill utan avbrott.

Betalning

Betalning sker med kort. Nextory tar emot betalningar via korten VISA och Mastercard/Eurocard.

Operativsystem

Nextory fungerar med iPhone (iPhone 4 och nyare), iPad (IOS 7.0 och nyare) samt Android (OS 2.3 och nyare). Windows Phone stöds alltså inte.

Gränssnitt

Så här ser Nextorys app ut.

Bild på hur Nextorys app ser ut på tre olika enheter

Abonnemang

Nextory har tre olika abonnemang som du kan välja mellan. Tidigare hette abonnemangen Bas, Standard och Premium men detta ändrades från och med 21 augusti 2017. Numera erbjuder Nextory även ett familjeabonnemang. Här är de aktuella abonnemangen hos Nextory.

Silver, 139 kr/månad – Silver är det billigaste abonnemanget där utbudet av ljudböcker är mindre än de övriga abonnemangen. I silverabonnemanget ingår inte sådana ljudböcker som släppts de senaste 6 månaderna. Däremot ingår många andra ljudböcker här och abonnemanget är prisvärt för dig som inte behöver lyssna till de allra senaste släppta ljudböckerna.

Guld, 169 kr/månad – Guld ligger på samma prisnivå som Storytel och BookBeat.

Familjeabonnemang, från 199 kr/månad – Familjeabonnmanget har samma utbud av ljudböcker som i Guld men här kan hela familjen lyssna samtidigt. 2 profiler kostar 199 kr, 3 profiler kostar 239 kr och 4 profiler kostar 279 kr.

Nextory logoProva gratis i 14 dagar

Jämför Nextory med andra appar:
Nextory vs. Storytel