Unikt erbjudande från Nextory ➡ Lyssna gratis 30 dagar

Rabattkod Nextory

Här hittar du rabattkoder till Nextory. Nextory är den svenska ljudboksappen som på ett djärvt sätt utmanar stora drakar såsom Storytel och Bonnier-backade BookBeat.

Du kan prova på Nextory med en rabattkod och lyssna på ljudböcker gratis under en begränsad period. På den här sidan samlar vi alla aktuella och fungerande rabattkoder som finns för Nextory just nu.

Alla olika rabattkoder för Nextory 2020

Prova Nextory gratis 14 dagar

Detta är Nextorys erbjudande till alla kunder och möjliggör för vem som helst att prova på Nextory gratis i 14 dagar. OBS! Kan endast nyttjas av dig som inte varit kund hos Nextory tidigare.

Lyssna på Nextory gratis 14 dagar

Prova Nextory gratis 30 dagar

Exklusivt erbjudande - bara hos Ljudboksappar.se! Prova på Nextory i 30 dagar. Klicka på länken nedan för att ta del av detta erbjudande.

Lyssna på Nextory gratis 30 dagar

Lyssna på barnböcker med Nextory

Nextory har ett stort utbud av barnböcker. Även detta sortiment går att prova på helt gratis under en begränsad tidsperiod.

Aktivera erbjudande

Nextory Family

Du kan prova på Nextorys familjeabonnemang gratis under begränsad tid. Familjeabonnemanget låter dig lyssna hela familjen från ett och samma konto.

Aktivera erbjudande

Så aktiverar du en Nextory-rabattkod

Följ dessa steg för att aktivera din rabattkod.

 1. Välj vilket erbjudande du vill ta del av.
 2. Klicka på erbjudandet för att förflyttas till Nextorys hemsida.
 3. Du hamnar direkt på en sida som aktiverar erbjudandet.
 4. Följ instruktionerna och ladda ner Nextorys app.
 5. Klart! Nu kan du börja lyssna.

Information om Nextory

 • Nextory erbjuder både e-böcker och ljudböcker.
 • Du kan läsa och lyssna hur mycket du vill på din mobil eller surfplatta.
 • Nextory har ingen bindningstid - du kan avsluta abonnemanget när du vill.
 • Nextory funkar för iPhone, Android och iPad.

Om Nextory

Nextory är en svensk app som låter dig lyssna på ljudböcker i mobilen för en fast månadskostnad. Du kan även läsa e-böcker med deras app på din surfplatta eller telefon. Appen finns för iOS och Android.

Nextory drivs av ett svenskt företag men utbudet av ljudböcker är till största del på finska i Finland. Du hittar även ljudböcker på engelska och svenska i sortimentet. Finländarna har tagit Nextory till sina hjärtan och appen får höga betyg på Google Play och App Store.

Nextory har olika nivåer i sitt abonnemang och du kan välja mellan olika alternativ för att hitta det som passar dig bäst. Abonnemanget har ingen bindningstid och du kan säga upp eller pausa det när du vill.

Nextorys priser

Här är de aktuella priserna på Nextory som börjar gälla efter du använt ett kampanjerbjudande. Om du inte vill fortsätta efter din gratis-period har gått ut behöver du säga upp abonnemanget för att det inte ska börja dra pengar från ditt kontokort.

 • Silver 139 kr
 • Guld 169 kr
 • Familj 2 st användare 199 kr
 • Familj 3 st användare 239 kr
 • Familj 4st användare 279 kr

Informationen på denna sida granskades senast: 12 juli 2020