Rabattkod Nextory

Här hittar du rabattkoder till Nextory. Nextory är den svenska ljudboksappen som på ett djärvt sätt utmanar stora drakar såsom Storytel och Bonnier-backade BookBeat.

Du kan prova på Nextory med en rabattkod och lyssna på ljudböcker gratis under en begränsad period. På den här sidan samlar vi alla aktuella och fungerande rabattkoder som finns för Nextory just nu.

Alla olika rabattkoder för Nextory 2024

Prova Nextory gratis 35 dagar

Exklusivt erbjudande för läsare på Ljudboksappar.se! Prova på Nextory i 45 dagar. Obs! Gäller endast nya användare som inte testat Nextory tidigre.

Lyssna på Nextory gratis 35 dagar

Prova Nextory gratis 14 dagar

Detta är Nextorys erbjudande till alla kunder och möjliggör för vem som helst att prova på Nextory gratis i 14 dagar. OBS! Kan endast nyttjas av dig som inte varit kund hos Nextory tidigare.

Lyssna på Nextory gratis 14 dagar

Lyssna på barnböcker med Nextory

Nextory har ett stort utbud av barnböcker. Även detta sortiment går att prova på helt gratis under en begränsad tidsperiod.

Aktivera erbjudande

Nextory Family

Du kan prova på Nextorys familjeabonnemang gratis under begränsad tid. Familjeabonnemanget låter dig lyssna hela familjen från ett och samma konto.

Aktivera erbjudande

Utforska klassiker med Nextory

Upptäck tidlösa klassiker inom litteraturen hos Nextory. Denna kategori innehåller allt från Jane Austen till Fjodor Dostojevskij. Prova gratis nu!

Aktivera erbjudande

Spänning och thrillers hos Nextory

För dig som älskar spänning erbjuder Nextory en omfattande samling av thrillers. Testa tjänsten gratis och förlora dig i en värld av mysterier och äventyr.

Aktivera erbjudande

Romanserier hos Nextory

Dyk in i romantiska serier med allt från historisk romantik till modern kärlek. Nextorys utbud låter dig uppleva kärlekens alla nyanser. Prova på gratis!

Aktivera erbjudande

Självhjälp och personlig utveckling hos Nextory

Förbättra ditt liv och din personliga utveckling med Nextorys urval av självhjälpsböcker. Få nya insikter och inspiration gratis för en begränsad tid.

Aktivera erbjudande

Facklitteratur hos Nextory

Utöka dina kunskaper med Nextorys omfattande samling av facklitteratur inom olika områden. Lär dig något nytt varje dag. Prova gratis nu!

Aktivera erbjudande

E-böcker hos Nextory

Utforska en värld av e-böcker med Nextory. Oavsett om du föredrar romaner, facklitteratur eller barnböcker, har vi något för alla. Prova gratis idag!

Aktivera erbjudande

Podcasts hos Nextory

Lyssna på intressanta podcasts inom en mängd olika ämnen hos Nextory. Från utbildning till underhållning, upptäck nya favoriter. Börja din gratis provperiod nu!

Aktivera erbjudande

Så aktiverar du en Nextory-rabattkod

Följ dessa steg för att aktivera din rabattkod.

 1. Välj vilket erbjudande du vill ta del av.
 2. Klicka på erbjudandet för att förflyttas till Nextorys hemsida.
 3. Du hamnar direkt på en sida som aktiverar erbjudandet.
 4. Följ instruktionerna och ladda ner Nextorys app.
 5. Klart! Nu kan du börja lyssna.

Information om Nextory

 • Nextory erbjuder både e-böcker och ljudböcker.
 • Du kan läsa och lyssna hur mycket du vill på din mobil eller surfplatta.
 • Nextory har ingen bindningstid - du kan avsluta abonnemanget när du vill.
 • Nextory funkar för iPhone, Android och iPad.

Om Nextory

Nextory, en innovativ svensk plattform, har revolutionerat sättet vi njuter av böcker på, genom att erbjuda obegränsad tillgång till ett omfattande bibliotek av ljudböcker och e-böcker. Med en enda prenumeration får du tillgång till tusentals titlar direkt i din mobil eller surfplatta, oavsett om du använder iOS eller Android. Nextorys flexibilitet och användarvänlighet gör det möjligt för bokälskare att alltid ha sina favoritböcker inom räckhåll.

Nextory har sitt ursprung i Sverige och drivs av ett passionerat team med målet att sprida läsglädje. Trots att det är ett svenskt företag har Nextory lyckats fånga hjärtan över hela Norden, särskilt i Finland där ett stort utbud av böcker finns tillgängligt på finska. Utöver detta erbjuder Nextory en rik samling av titlar på både engelska och svenska, vilket gör tjänsten till ett populärt val bland läsare och lyssnare i alla åldrar.

Med flera olika abonnemangsnivåer kan användare skräddarsy sin läsupplevelse för att matcha sina individuella behov och livsstil. Nextory erbjuder flexibla abonnemang utan bindningstid, vilket innebär att du enkelt kan pausa eller avsluta din prenumeration när som helst. Denna frihet och flexibilitet har bidragit till Nextorys popularitet, vilket återspeglas i de höga betyg tjänsten får på både Google Play och App Store.

Nextorys priser och erbjudanden

Efter att ha tagit del av Nextorys kampanjerbjudanden kan nya användare utforska tjänstens fulla potential under en gratis provperiod. Efter provperioden övergår abonnemanget automatiskt till standardpriserna, såvida du inte väljer att avbryta prenumerationen. Här är de aktuella priserna som erbjuds av Nextory:

 • Basic: För 139 kr per månad får du läsa och lyssna upp till 30 timmar per månad. Du kan skapa upp till 4 profiler, men endast en profil kan använda appen åt gången. Detta abonnemang passar dig som läser mindre.
 • Unlimited: För 189 kr per månad erbjuds obegränsad läsning och lyssning. Liksom Basic kan du skapa upp till 4 profiler, med en profil aktiv åt gången. Idealisk för dig som konsumerar mycket böcker.
 • Unlimited 2 - 4: Från 229 kr per månad, detta abonnemang låter dig och dina medanvändare läsa och lyssna obegränsat. Du kan ha upp till 4 profiler, och 2 till 4 profiler kan använda appen samtidigt. Detta är det ultimata valet för familjer eller grupper som vill dela på läsupplevelsen.

Denna flexibla prissättning gör det möjligt för varje typ av läsare att hitta ett abonnemang som passar just deras behov. Oavsett om du är en enskild användare eller en del av en bokälskande familj, har Nextory en lösning för dig. Dessutom lanserar Nextory regelbundet nya erbjudanden och rabattkoder som gör det ännu enklare att dyka in i bokvärlden.

Utforska Nextorys värld idag och upptäck ett oändligt universum av berättelser. Med Nextory blir varje ledig stund en möjlighet att uppleva nya äventyr, lära sig något nytt eller helt enkelt fly vardagen ett tag.

Vanliga frågor om Nextory och deras rabattkoder och erbjudanden

Här har vi samlat vanliga frågor om Nextorys rabattkoder.

Hur använder man rabattkod på Nextory?

Det är enkelt att använda en rabattkod för Nextory. Du aktiverar din rabatt genom att ta del av något av de erbjudanden som finns på den här sidan. Nextory har olika erbjudanden och rabattkoder - för tillfället erbjuder de gratis lyssning i 35 dagar.

Vad kostar Nextory per månad?

Nextory kostar från 139-279 kronor per månad beroende på vilket abonnemang du använder. Du kan prova på alla Nextorys abonnemang gratis i 35 dagar innan du bestämmer dig.

Finns det något erbjudande att prova Nextory för 9 kr?

Nej, just nu finns inget erbjudande för att prova Nextory för 9 kr. Det bästa erbjudandet just nu är ett 35 dagar gratiserbjudande hos Nextory.

Är Nextory gratis?

Ja, Nextory är gratis i 35 dagar med detta erbjudande. Därefter kostar abonnemanget från 139 kronor per månad om du väljer att fortsätta som prenumerant.

Taggar:
Nextory rabattkod Nextory erbjudande Nextory kampanjkod Nextory 60 dagar Nextory kampanjkod 9 kr Nextory rabatt Nextory gratismånad Nextory kampanj

Informationen på denna sida granskades senast: 7 april 2024