BookBeat

BookBeat är en app för ljudböcker som lanserades under 2016. BookBeat ägs av Bonnier som är ett av de största förlagen i både Sverige och Europa. BookBeat har uttalat höga mål – de vill skapa den bästa tjänsten för digitala böcker.

Appen fungerar som en abonnemangstjänst där du lyssnar på ljudböcker obegränsat till en fast månadskostnad. Även e-böcker ingår utan ytterligare kostnad.

Prova gratis

Du kan prova på BookBeat gratis i 21 dagar utan att förpliktiga dig till vidare köp genom vår exklusiva rabattkod. För att göra det klickar du här. Du måste själv säga upp gratisabonnemanget innan de 21 dagarna är över om du inte vill fortsätta som betalande prenumerant.

.

Betalning

Betalning sker med kort (Visa eller Mastercard).

Operativsystem

BookBeat kräver iOS 8.1 (eller senare version) eller Android 4.1 (eller senare version). BookBeat fungerar på smarta telefoner och surfplattor men inte på PC eller läsplattor.

Abonnemang

BookBeat har ett abonnemang och det kostar 149 kronor per månad. Då får du tillgång till hela deras utbud av ljudböcker och e-böcker. Du kan lägga till flera användare till ditt konto för 49 kr per extra användare. Max 5 personer kan samsas om samma BookBeat-konto.

Utbud

Vi hittade 91 av 100 slumpvis utvalda ljudböcker hos BookBeat när vi undersökte alla appars utbud.


Varför behöver jag ange mina kortuppgifter när det är gratis?

Alla ljudboksappar gör på detta sätt så att du kan börja bli debiterad efter 30 dagar om du inte väljer att avsluta ditt medlemskap. Om du hade behövt ange dina kortuppgifter först efter 30 dagar hade det blivit ett avbrott i lyssnandet tills dina kortuppgifter hunnit bli verifierade. Nu hinner BookBeat göra det under de 30 första dagarna istället. Du slipper därmed avbrott i ditt lyssnande om du väljer att fortsätta betala för tjänsten efter provperioden är över.

Vilka enheter fungerar BookBeat på?

BookBeat fungerar på smartphones och surfplattor med operativsystemen iOS eller Android. Detta betyder att BookBeat alltså inte fungerar på enheter med Windows som operativsystem. Om du har en Windows-enhet är ditt enda alternativ för att streama ljudböcker Storytel.

BookBeat logoProva BookBeat gratis

Jämför BookBeat med andra appar:
BookBeat vs. Storytel