Bokus Play Rabattkod

Här hittar du aktuella och giltiga rabattkoder för Bokus Play. Bokus Play är en av de nyare sreamingtjänsterna för ljudböcker och som som ny användare ges du möjlighet att prova på Bokus Play helt gratis. I listan här nedanför hittar du olika erbjudanden - välj det som passar dig bäst.

Aktuella rabattkoder för Bokus Play 2024

Prova Bokus Play gratis 30 dagar

Exklusivt erbjudande som du bara hittar via Ljudboksappar.se. Prova Bokus Play gratis i 30 dagar. Erbjudandet ger dig access till hela tjänsten och alla deras ljudböcker och e-böcker.

OBS! Det här erbjudandet gäller endast nya användare som aldrig provat Bokus Play tidigare.

Lyssna på Bokus Play gratis 30 dagar

Prova Bokus Play gratis 14 dagar

Det här är Bokus Plays standarderbjudande till alla nya kunder. Prova på tjänsten helt kostnadsfritt under 14 dagar. Erbjudandet ger dig åtkomst till alla ljudböcker och e-böcker som Bokus Play har i sitt sortiment.

Lyssna på Bokus Play gratis 14 dagar

Lyssna på deckare med Bokus Play

Bokus Play har ett stort utbud av deckare på ljudbok. Här hittar du kända verk av favoriter såsom Camilla Läckberg, Leif GW Persson och många flera.

Aktivera erbjudande

Utforska romantik med Bokus Play

Bokus Play erbjuder ett brett sortiment av romantiska ljudböcker. Dyk in i berättelser om kärlek och passion från författare som Nora Roberts och Jojo Moyes.

Aktivera erbjudande

Upplev fantasy med Bokus Play

Upptäck en värld av magi och äventyr med Bokus Play. Vår samling inkluderar titlar från J.K. Rowling, George R.R. Martin och andra fantastiska fantasiförfattare.

Aktivera erbjudande

Lyssna på barnböcker med Bokus Play

Ge ditt barn glädjen av att lyssna på ljudböcker. Bokus Play har ett fantastiskt utbud för de yngsta med titlar från Astrid Lindgren, Jeff Kinney, och många fler.

Aktivera erbjudande

Fördjupa dig i biografier med Bokus Play

Få en inblick i några av historiens mest fascinerande personligheter med Bokus Play. Upptäck livshistorier från Michelle Obama till Elon Musk.

Aktivera erbjudande

Utforska självkunskap med Bokus Play

Utveckla dig själv med ljudböcker om personlig utveckling från Bokus Play. Hitta verk av Brené Brown, Eckhart Tolle och andra ledande experter.

Aktivera erbjudande

Extra rabatter för alla Bokus Play-användare

Som användare av Bokus Play får du alltid dessa extra rabatter hos Bokus och Akademibokhandeln.

  • Alltid 5% rabatt på Bokus
  • Alltid 10% rabatt hos Akademibokhandeln
  • Alltid fri frakt online hos Bokus och Akademibokhandeln

Aktivera erbjudande

Så gör du för att aktivera din rabatt hos Bokus Play

Följ de här stegen för att aktivera din rabattkod.

  1. Gå igenom listan här ovanför med de olika erbjudandena från Bokus Play.
  2. Klicka på erbjudandet du vill nyttja.
  3. Nu flyttas du vidare till Bokus Plays webbplats. På sidan du kommer till finns ditt erbjudande eller rabattkod aktiverat.
  4. Följ instruktionerna och ladda ner appen
  5. Klart! Nu kan du börja lyssna på ljudböcker hos Bokus Play.
Bokus Play rabattkod Bokus Play 30 dagar gratis Bokus Play 60 dagar gratis Bokus Play gratis Bokus Play erbjudande Bokus Play kampanjkod

Om Bokus Play

Bokus Play är internetbokhandeln Bokus tjänst för ljudböcker och e-böcker, som lanserades 2018. Till en början mottogs Bokus Play med en viss tveksamhet av användarna, vilket delvis berodde på jämförelser med etablerade tjänster som Nextory och Storytel. Användarupplevelsen, särskilt i Android-appen, upplevdes inte som konkurrenskraftig. Detta ledde till att Bokus Play initialt fick lägre betyg än sina konkurrenter.

Emellertid har Bokus Play ägnat sig åt kontinuerliga förbättringar, med särskilt fokus på användarvänlighet och innehållsutbud. För iOS-användare har dessa förbättringar varit märkbara och positivt mottagna. Android-versionen har också uppdaterats, med ambitionen att erbjuda en jämförbar upplevelse. Trots detta har det tagit tid att helt återhämta dess rykte bland Android-användare.

Bokus Play skiljer sig från konkurrenterna genom sitt unika urval av böcker. Med en stark koppling till Bokus, Sveriges ledande internetbokhandel, erbjuder Bokus Play tillgång till ett brett och djupt sortiment av både svenska och internationella titlar. Tjänsten stoltserar med ett rikt urval av genrer, från spännande deckare och hjärtevärmande romaner till fängslande biografier och insiktsfulla fackböcker.

För nya användare finns det ofta attraktiva rabattkoder och erbjudanden som gör det möjligt att utforska Bokus Play gratis eller till en kraftigt reducerad kostnad. Dessa erbjudanden är ett utmärkt sätt att personligen uppleva tjänstens kvalitet och utbud utan förpliktelser. Dessutom har Bokus Play en flexibel prenumerationsmodell, vilket gör det enkelt för användare att anpassa tjänsten efter deras lyssnande och läsvanor.

En annan fördel med Bokus Play är dess användarvänliga gränssnitt. Efter de inledande kritikerna har designen och funktionaliteten förbättrats avsevärt. Med funktioner som sömlös synkronisering mellan enheter, bokmärken och en anpassningsbar uppspelningshastighet, strävar Bokus Play efter att erbjuda en högkvalitativ lyssnarupplevelse.

Sammanfattningsvis, även om Bokus Play hade en tuff start, har tjänsten vuxit och utvecklats betydligt. Med en stark satsning på förbättringar och kundtillfredsställelse, är Bokus Play nu en värdig konkurrent på den svenska marknaden för ljudböcker och e-böcker. Oavsett om du är ute efter att bredda ditt bibliotek eller bara vill njuta av din nästa bok, erbjuder Bokus Play ett tilltalande alternativ.

Informationen på denna sida granskades senast: 7 april 2024