Sommarerbjudande från Nextory ➡ Lyssna gratis 35 dagar

Storytel Rabattkod

Prova på Storytel gratis med en rabattkod. Här samlar vi alla aktuella rabattkoder och erbjudanden från Storytel. Med en rabattkod kommer du billigare undan och kan börja njuta av ljudböcker redan idag.

Kolla igenom våra rabattkoder här nedanför.

Aktuella rabattkoder för Storytel

Prova Storytel gratis 14 dagar

Storytels grunderbjudande låter dig prova på tjänsten gratis i 14 dagar. Det är ett jättebra sätt att göra dig bekant med Storytel. Erbjudandet ger dig access till hela Storytels utbud av ljudböcker.

Prova Storytel gratis 30 dagar

Med det här erbjudandet kan du börja lyssna på Storytel gratis en hel månad. Du aktiverar koden genom att klicka på länken här ovanför. Genom erbjudandet får du tillgång till hela Storytels utbud av ljudböcker.

Läs e-böcker med Storytel Reader

Storytel Reader är Storytels egenutvecklade e-boksläsare. Med den kan du läsa e-böcker på ett sätt som är bra för ögonen. Storytelprenumeranter har möjlighet att köpa Storytel Reader för 999 kr.

Så aktiverar du en Storytel-rabattkod

Det är enkelt att aktivera en rabattkoden eller erbjudande för Storytel. Så här gör du:

  1. Välj din rabattkod i listan ovanför
  2. Klicka på erbjudandet för att komma till Storytels sajt
  3. Länken du kommer till aktiverar ditt erbjudande
  4. Följ instruktionerna på sidan och ladda ner appen
  5. Klart! Nu kan du börja lyssna.

Om Storytel

Storytel är ett svenskt företag som har funnit sedan 2005. Storytel erbjuder sina kunder strömning av ljudböcker direkt till mobil eller surfplatta.

Storytel har blivit mycket populärt i Sverige och stora delar av världen. I det stora utbudet hittar du både svenska och engelska ljudböcker.

Du kan ladda ner Storytel till Iphone eller Android. Tjänsten är en så kallad streamingtjänst där du betalar en fast månadsavgift och får därigenom access till hela utbudet av ljudböcker.

Storytel har avtal med de flesta svenska bokförlag och kan därför erbjuda de flesta ljudböcker som kommer ut i Sverige på svenska. Dessutom ingår ett stort utbud av e-böcker utan extra kostnad.

Storytel har olika typer av abonnemang. Tjänsten passar både dig som lyssnar själv och även för den stora familjen tack vare abonnemangsformen Storytel Family.

Läs vår recension om Storytel här.