Storytel Rabattkod

Prova på Storytel gratis med en rabattkod. Här samlar vi alla aktuella rabattkoder och erbjudanden från Storytel. Med en rabattkod kommer du billigare undan och kan börja njuta av ljudböcker redan idag.

Aktuella rabattkoder för Storytel

Prova Storytel gratis i 30 dagar

Börja lyssna på eller läs de många svenska boktitlar som Storytel har att erbjuda. Detta erbjudande ger dig chansen att under 30 dagar utforska hela sortimentet av e-böcker och ljudböcker helt gratis.

Observera att detta erbjudande endast gäller nya konton och inte för befintliga kunder.

30 dagar gratis

Ljudböcker för barn

Alla ljudböcker för barn är hos Storytel går att lyssna på gratis under prova-på-perioden.

Detta erbjudande kan endast användas om du inte tidigare har provat Storytel. Ingen kod behövs för att tillgå erbjudandet, klicka bara på länken nedan som tar dig till Storytels webbplats.

30 dagar gratis

Prova Storytel gratis i 14 dagar

Detta 14-dagars erbjudande ger dig helt gratis tillgång till alla boktitlar och är ett av de enklaste och säkraste sätten att lära känna Storytel på. Erbjudandet gäller endast nya kunder till Storytel.

14 dagar gratis

Storytel Reader

Storytel Reader är en e-boksläsare från Storytel. Med enheten kan du både läsa och lyssna på Storytels böcker.

Storytel Reader finns tillgänglig för 1199 kronor.

Beställ Storytel Reader

Storytel för studenter

Alla studenter får rabatt när de registrerar sig hos Storytel. Du kan prova Storytels studenterbjudande gratis i 14 dagar.

14 dagar gratis

Storytel Family - 7 dagar gratis

Ett trevligt erbjudande för hela familjen är Storytel Family Plus. Med detta abonnemang kan upp till tre vuxna och tre barn njuta av mycket läsning. Pris från 228 kr per månad.

30 dagar gratis

Personlig utveckling

Storytel erbjuder ett brett urval av ljudböcker om personlig utveckling. Genom att använda detta erbjudande kan hela familjen lyssna gratis i 30 dagar på vilken bok som helst.

Aktivera erbjudande

E-böcker

Storytel är inte bara ljudböcker. Med detta erbjudande får hela familjen tillgång till en fullständig bibliotek av e-böcker, som är kompatibla med alla enheter.

Aktivera erbjudande

Den perfekta presenten

En Storytel presentkort är den perfekta gåvan för alla som älskar fantastiska historier. Du kan välja mellan abonnemang från en månad upp till 12 månader.

Köp ett presentkort

Så aktiverar du en Storytel-rabattkod

Det är enkelt att aktivera en rabattkoden eller erbjudande för Storytel. Så här gör du:

  1. Välj din rabattkod i listan ovanför
  2. Klicka på erbjudandet för att komma till Storytels sajt
  3. Länken du kommer till aktiverar ditt erbjudande
  4. Följ instruktionerna på sidan och ladda ner appen
  5. Klart! Nu kan du börja lyssna.

Om Storytel

Storytel är ett svenskt företag som har funnit sedan 2005. Storytel erbjuder sina kunder strömning av ljudböcker direkt till mobil eller surfplatta.

Storytel har blivit mycket populärt i Sverige och stora delar av världen. I det stora utbudet hittar du både svenska och engelska ljudböcker.

Du kan ladda ner Storytel till Iphone eller Android. Tjänsten är en så kallad streamingtjänst där du betalar en fast månadsavgift och får därigenom access till hela utbudet av ljudböcker.

Storytel har avtal med de flesta svenska bokförlag och kan därför erbjuda de flesta ljudböcker som kommer ut i Sverige på svenska. Dessutom ingår ett stort utbud av e-böcker utan extra kostnad.

Storytel har olika typer av abonnemang. Tjänsten passar både dig som lyssnar själv och även för den stora familjen tack vare abonnemangsformen Storytel Family.

Läs vår recension av Storytel här.